Mys!

Bilder på mig, syrran och Pee Wee! ♥



Jun. 20, 2013

Vi har det bäst här i Hong Kong!




Favoriterna!




Bilder från tävlingen i Åstorp

 



Åstorp (söndag)

På kvällen till söndagen var jag så sjukt galet taggad så jag visste inte vart jag skulle ta vägen och när jag sen vaknade morgonen därpå bara vräkte det ner regn och lika taggad som jag var kvällen innan lika otaggad blev jag när jag vaknade! Jag ville bara krypa ner i sängen igen och somna om, men det funkar ju inte..
 
När vi kom till tävlingen så kollade vi på banorna det absolut första vi gjorde och jag kan säga att de var inte roliga! Jag har ALDRIG NÅGONSIN varit med om värre!! De var bara lera allt ihop och hörnorna inne på tävlingsbanan var katastrofala så det var knappt någon häst som orkade trampa igenom det och väldigt många fick taktmissar.. Det är såklart inte tävlingens fel utan vädrets.
 
Jag försökte tänka positivt och bestämde mig för att göra det bästa utav det och kämpa på!
Pee Wee var fantastiskt fin på framridningen så när det var dags att gå in på banan så hade jag kunnat hoppa av och åka hem och vara lika nöjd för det! Men det funkar ju inte riktigt så ;)
Direkt när vi kom in på banan och jag försökte rida igenom en hörna tappade Pee Wee takten i galoppen och hon kravlade runt där i hörnan, haha aw gulleponnyn!
Men både jag och Pee Wee kämpade på och jag försökte undvika dom värsta ställena med lera, speciellt hörnorna, men ibland måste man långt ut i hörnan för att nästa rörelse ska bli bra, så det var inte så lyckat!
Programmet gick ändå bra, vi hade inga större missar mer än några taktmissar pågrund av underlaget och ökningarna i traven funkade inte heller p.g.a det, men jag fick gasa på som in i för att försöka undvika att hon tappade galoppen i resten av programmet och det straffar ju lite andra rörelser som kräver samling.
Menmen, jag är ändå nöjd måste jag säga för att framridningen gick så bra och framför allt för att hon kämpade allt hon kunde!
Resultatet blev vi, speciellt jag, otroligt besviken över!! Vi fick 61,5% men även här 2a och precis utanför placering. Det var såå sjuukt snålt och även vinnaren som brukar ligga hur högt som helst vann på 64%! Är inte det konstigt?
 
Jag är i alla fall nöjd med min och Pee Wees prestation denna helgen och glad över hur trevligt det har varit med underbara människor!
 
 
 



Bilder från hagen

Innan jag åkte igår tog jag ju några bilder på ponnyn när jag sa hejdå, så jag tänkte slänga upp dom här!
 
 



Åstorp (lördag)

Vår första start för dagen var FEI Lagtävlan. Just nu kan jag säga att jag knappt kommer ihåg någonting därifrån, varken framridning eller inne på banan. Men jag kommer ihåg att det inte kändes särskilt bra för det blev något fel med varje rörelse jag gjorde och att vi tyckte att procenten var lite konstiga!
Slutresultatet blev 62 % och 2a precis utanför placering, vilket passade den ritten, men en domare hade mig på 65 % vilket är ett SM kval (men så mycket förtjänade inte den ritten) och en domare hade mig på 59,7% vilket inte enligt mig är godkänt (och det var ritten verkligen inte värd heller).
Jag tycker att det alltid skiljer mycket mellan domarna och detta var ju helt galet! Mitt mål varje tävling är att komma över 60% för det är godkänt för mig. Denna domaren hade mig på 59% alltså inte bra och en av dom andra domarna hade mig på 65% vilket är et SM kval!! Hur kan det ens bli så?!
 
Till andra klassen var det bara till att ladda om och min tränare Helena kom för att hjälpa mig.
Denna klassen, FEI Mästerskap, gick mycket mycket bättre och det enda som jag kommer ihåg som inte var bra var att hon snubblade riktigt ordentligt i hörnan uppe hos domaren så det blev väldigt krongligt där och att höger sluta inte var bra, men annars kändes allt väldigt bra!
Resultatet blev 63,8% vilket var lite snålt men vi kom 2a igen och precis utanför placering, dessutom hade 2 av domarna mig som vinnare vilket var super roligt!!



Sagt hejdå!

Nu har jag varit och sagt hejdå till min gullebebis! Nu ska det sista packas



Packat klart!

Nu har jag äntligen packat klart och är redo att lyfta imorgon!
Imorgon ska jag först åka till stallet och säga hejdå till min fina ponny då vi inte kommer ses på två veckor, vilket faktiskt är lite jobbigt! Sen är det liite småsaker som ska fixas till den absolut sista packningen och sen kommer Julia och då åker vi till efterlängtade HONG KONG!!
Fy vad jag har längtat mycket, det ska faktiskt bli skönt att lämna vardagen lite och även regniga Sverige.
 
Jag har gjort ett par tidsinställda inlägg till några dagar framöver, men det är ju omöjligt att göra till alla 14 dagar, men jag har gjort så gott jag kan och så länge jag kan så glöm inte att titta in i alla fall för jag kommer dessutom berätta om tävlingarna och visa bilder därifrån!
En bild jag och julia tog i mölle för 2 år sedan



Laddar om!

Förlåååt för den dåliga uppdateringen men jag hade helt enkelt inte tid till att blogga igår, men jag lovaratt det blir bättre idag!
 
Gårdagens tävlingar gick helt okej, men jag tänker inte skriva så mycket om det nu utan jag tänkte bara säga att jag lever och laddar om för tävlingarna idag i ösregn! Vi hörs ikväll
 



Starttider + mål för tävlingarna i helgen!

Imorgon, lördag, så ska vi starta 2 klasser vilket är FEI Lagtävlan och FEI Mästerskap. På söndag startar vi dock bara en klass vilket är FEI Lagtävlan.
Imorgon kommer jag att få stiga upp vid typ halv 4 - 4 för att jag har min första start 08.30.. kul! Min nästa start sen är 13.20, så vi har ungefär 4 timmar mellan klasserna, lite drygt men det finns inget man kan göra åt saken, vi får gå och kolla på andra ekipage helt enkelt!
På söndag startar jag 11.36 och det är väl en mer lagom tid, vi blir klara snabbt med dagen så jag kan åka hem och packa det sista inför Hong Kong i alla fall.
 
Mina mål med helgens starter är att vi ska våga ta för oss, jag ska våga använda all tid vi har inne på banan och ta vara på den och göra saker så noggrant jag bara kan! Just nu är vi inne i vår lite svårare period så jag har inga större förväntningar och krav mer än att göra det bästa av det!
 
Efter Åstorp sen blir det ungefär 5-6 veckors tävlingsuppehåll då jag kommer vara i Hong Kong 2 av veckorna och sen resten blir att jobba upp Pee Wee igen för att sen starta nästa tävling i Jönköping. Längtar!



Min fredag

Idag vaknade jag först vid kl 7 men då kom katten så då mös vi och jag somnade igen och sov till 12 ungefär, men jag kan säga att jag fortfarande är väldigt trött!
Idag ska jag ha träning för Helena och trimma inför tävlingarna i helgen! Efter det kommer jag gå och pyssla i stallet och bada Pee Wee och göra henne riktigt fin. 
Sen ikväll ska jag nog gå och packa lite och sen blir det att sova supertidigt för jag ska verkligen upp tidigt imorgon.. mer om det kommer i ett inlägg senare.
 



Tjejkväll!

Igår efter träningen åkte jag snabbt hem och duschade och packade väskan för myskväll!
Direkt när vi alla 5 var samlade hos Julia gick vi och badade och Linnea var jättegullig och klickade ett par bilder på oss. Årets första dopp! ;)
Vi badade hur länge som helst och klockan hann bli jättemycket och då skyndade vi oss med att göra våra hemma lagade pizzor och förberedde allt godis till filmerna som vi skulle kolla på senare.
När vi käkat klart började vi kolla på skräckfilm nr 1, då vi skulle kolla på 3 st! Filmerna var inte klara förens på morgonen och vi var superpigga så vi bestämde oss för att vi skulle vara vakna resten av tiden som var kvar innan det var dags att åka hem. När pappa sen hämtade mig mådde jag inte toppen kan jag säga, jag hade huvudvärk, jag var yr och superduper trött! Den bästa lösningen är alltid att sova och det gjorde jag i 1 timme sen var det dags för dag nummer 2. Så för mig är det snart dags att gå och sova! ;)
 
Vi hade en jätterolig kväll/natt som bjöd på måååånga skratt! Tack för en underbar kväll bästa tjejerna! ♥
Louise till vänster, Julia, Linnea och jag. Wilma fotade
Julia, jag och Louise

Louise, jag, Julia och Wilma



Dagen!

Vilken tuff dag! Jag är heeelt slut då jag inte sovit ALLS i natt! jag var på tjejkväll igår och vi hittade på en massa skit som jag kommer berätta om i ett annat inlägg, men vi fick i alla fall för oss att vi inte skulle sova något alls i natt så vi har varit uppe hela natten så jag kan säga att jag är minst sagt trött!
Eftersom vi fortfarande var vakna kl 7 i morse så hämtade pappa mig innan han körde till jobbet så att jag kom hem och kunde sova en timme eftersom jag ändå hade en del att göra idag.
Jag har alltså sovit en timme och efter det körde jag ut till stallet i totalt ösregn och tog hand om Pee Wee och skynda mig hem för att göra vid mig och åka till Eslöv och träffa finaste Hanna!
Vi har haft det jättemysigt och vi har haft mycket att prata om och bestämma och vi bakade dessutom kladdkaka, haha! Det var i alla fall superkul att få träffa Hanna igen eftersom det var så sjukt längesedan ♥
 
Det kommer ett inlägg lite senare där det står mer om tjejkvällen och även bilder därifrån så håll utkik!
haha söt hanna..♥



Onsdag 12/6

Godmorgon på er!
 
Om en halvtimme ska jag vara hos mormor och morfar för att hjälpa dom med deras dator vilket går rätt fort, sen efter det ska jag ut till stallet och träna för Helena.
Ikväll får jag se vad som händer för jag skulle egentligen träffat ett par kompisar men vi har ingenstans att vara och det är inte särskilt mycket bestämt, så vi får se om det blir att bara ta det lugnt och planera morgondagen med Hanna!
 
Haha, i övrigt så kan jag inte sluta tänka på att jag ska börja i lund om ca 2 månader och hur mycket jag verkligen längtar efter det! Tänk vad kul det kommer bli, ny skola, nya människor, gå i lund, nya och fler vänner, åh guuud vad jag längtar!! Ni som är i min ålder längtar ni också efter att få börja i ny skola?



Skolavslutning!

Kan inte fatta att jag inte ska gå till sätoftaskolan om 2 månader!
 
Hejdå alla 9or och tack för min tid tillsammans med er, ni är bäst! ♥
 



SOMMARLOOOV!

 
 



Veckans planering!

  • Måndag - Rida ut
  • Tisdag - Skolavslutning och efter det blir det dressyr på Pee Wee
  • Onsdag - Träning för Helena och myskväll med många vänner
  • Torsdag - Pee Wee får vila och då passar jag på och åker in till lund för att träffa saknade Hanna
  • Fredag - Träning för Helena + packa en massa
  • Lördag - Tävla och packa till Hong Kong
  • Söndag - Tävla och packa till Hong Kong
Ungefär såhär ser min vecka ut, lagom mycket att göra! ;)
 



7 dagar kvar

Idag ska jag ligga ute i solen så länge jag bara kan och bli så brun som möjligt inför skolavslutningen imorgon.
Jag kan knappt förstå att det är sommarlov imorgon, helt ledig, sol, bad, kan fokusera på Pee Wee och helt enkelt göra det jag vill med mina timmar på dagen! Det ska bli så himla härligt och detta årets sommarlov ska bli ett av mina bästa sommarlov någonsin har jag bestämt mig för, och det blir ju alltid som man tänkt sig, eller hur ;)
 
Dessutom kommer jag att inviga sommarlovet med meeting till helgen och sen dagen efter åker jag till Hong Kong i 2 veckor med Julia, hur underbart?! Kan knappt förstå att det bara är 7 dagar kvar, sen åker jag!
 
Ha en underbar dag!
 



Häftig fotografering i torsdags!

I torsdags var jag på fotografering hos Sweden Models fotograf, Gabriel Ron, vilket var super roligt och mycket lärorikt!
När vi först kom dit kollade vi på lite kläder och Gabriel och make up artisten Miranda bestämde hur jag skulle se ut från topp till tå.
Först gjorde dom en vanlig sminkning som inte var något speciellt alls och så hade jag tighta kläder, med det gick vi ut på gatan och bara tog helt vanliga bilder för att man riktigt ska se hur jag, Frida Fransson, ser ut.
Sedan gjorde Miranda en ny sminkning med lite mer detaljer och nya kläder så gick vi upp på taket och tog lite bilder där. Efter det fick jag ny sminkning + outfit igen och så gick vi till en "gränd" inne i lund och tog bilder.
Jag var så sjuuukt nervös och blev helt stel så jag kunde inte göra någonting, haha det var så pinsamt och det tycker jag fortfarande!
Efter det fick jag verkligen en speciell sminkning med isblå läppar och coola tights, bikinitopp och en blus/skjorta över. Denna fotograferingen var mitt inne i Lund på en av dessa gågatorna där det var MASSVIS med folk, först var det lite läskigt, verkligen alla kollade och där var människor i alla åldrar! De gick tillochmed fram till mamma och make up artisten och pratade om mig och vad vi gjorde och att dom tyckte jag var duktig o.s.v.
När allt detta var omkring så kom jag verkligen igång och jag vågade ta för mig och då fick jag göra hur mycket som helst! Hoppbilder, gåbilder, skuggbilder o.s.v. Jag hade riiiktigt roligt och fotografen blev imponerad!
När det var klart var det dags för den sista outfiten och sminkningen och fotograferingen blev i ett stol i typ en trappuppgång eller vad man ska kalla det, även det gick jättebra eftersom jag verkligen blivit taggad från tidigare.
När vi var klara för dagen pratade vi med fotografen och fick höra vad han tyckte, jag fick mycket fina kommentarer som ligget gott om hjärtat och han sa att jag hade stor potential och att han kunde se mig i Vogues tidning, VOGUE!!
Jag blev och är helt galet glad och är verkligen nöjd med att jag gjorde detta, vilken grej!
 
Det skulle ta några dagar innan jag skulle få bilderna men Mamma var gullig och tog några backstage bilder med mobilen:
första fotograferingen
andra fotograferingen
tredje fotograferingen
 



Dålig stil..

Jag vet att jag lovade er ett inlägg om vad som hände i torsdags igår men vi var ju på Bakken med alla 9or och när vi kom hem var vi så trötta så att vi somna nästan direkt.
Jag hade i alla fall riktigt roligt i bakken med alla vänner! Där var inte jättemycket karuseller att åka men vi åkte dom roligaste flera gånger och med vårt trams så blir det skit kul ;)
När vi kom hem från Danmark stod vi och snackade ett tag och sen gick jag och Julia hem till mig för att göra vid oss för att åka iväg igen men vi var så trötta så vi somnade direkt när vi satte oss i soffan, haha!
 
Idag åkte jag till stallet och fixade till både Pee Wee och en till ponny som heter Herkules, efter det red jag ett rejält dressyrpass på Pee Wee vliket gick super! Hon har vilat rätt mycket denna veckan och det var kanske bra för hon var väldigt fin och hade mycket energi. Jag hann göra massa rörelser eftersom hon var fin redan från start, men det jag mest koncentrerade mig på var kontakten mellan hand och mun och få henne att lyssna på det minsta lilla man ändrar på något och det fixade vi lätt efter en liten stund!
på sista bilden är det Julia och jag efter vattenkrig i flumride, haha



Danmark!

God morgon, idag åker alla 9orna på vår skola iväg till bakken för att göra en sista rolig grej tillsammans innan det är dags att gå åt olika håll! Det ska verkligen bli super roligt och jag har längtat riktigt mycket efter detta!
Tyvärr är jag ju fortfarande inte frisk men jag vägrar att missa det här så jag åker i alla fall, pappa är i alla fall jätte snäll och tar hand om min lilla ponny idag.
 
Igår skrev jag aldrig vad den sista roliga grejen jag gjorde i torsdags var, så det kommer jag att skriva om ikväll när jag kommer hem! Förlåt för att de har tagit sån tid, men julia kom igår och ville inte vara osocial och sitta med datorn.
 
Ni får ha en underbar dag så länge!
 



Felicia är tillbaka!

Det som hände när jag kom hem efter balen var helt otroligt!!
Jag kom hem och var helt slut och ville bara sova men då skulle allt av och jag skulle tvätta av smink o.s.v. Mamma sa till mig att jag skulle gå in på "mitt" rum och stänga av musiken, så jag gick in och stängde av den och la märke till att sängen var nybäddad och rummet städat och att där står en stor väska som jag inte sätt förut men jag orkar inte reagera mer på det och går ut igen och fortsätter att göra vid mig för att sova.
När jag sen äntligen går till sängen för att sova och tar i täcket dras det ner och min syster skriker och sträcker ut armarna, först skriker jag som aldrig förr av rädsla och hoppar ifrån sängen sen ser jag att det är min syster och skriker för att hon var helt totalt oväntad att komma hem nu, ifrån min sida, och sen skriker jag igen och hoppar rakt på henne i sängen och bara skriker av glädje för att hon äntligen är hemma efter 5 månader! SHIT vad jag blev glad, jag visste inte vart jag skulle ta vägen och jag frågade alla i familjen flera gånger ifall jag drömde för det kändes helt overkligt att hon skulle vara hemma!
Dom hade planerat att överraska mig såhär i ungefär 3 dagar och jag hade verkligen IGEN ANING!
Vi gick ner och åt lite medans jag fortfarande var helt i chock och sen somnade jag som en stock och sov otroligt bra fast vi två låg och trängdes i den lilla sängen!
Åh vad skönt det känns att ha henne hemma, att alla är här, jag älskar dig sister!! ♥



Balen con mis amigos




Bilder på mig från Balen




Sjuk!

Idag fick jag stanna hemma ifrån skolan eftersom jag är jättesjuk! Jag har absolut ingen röst, hostar hela tiden och är superförkyld, jag HATAR att vara sjuk..
 
Idag ska jag i alla fall ligga i solen hela dagen och ta det lugnt fram till i eftermiddag för då ska jag ut till stallet och ta hand om Pee Wee, mår jag bättre ska jag rida dressyr men annars blir det en lång uteritt i skogen, men det lutar dock mot allternativ två.
Senare under dagen har jag två super roliga saker att berätta, en av sakerna är vad jag gjorde igår och en är vad som hände när jag kom hem 00.00 efter balen härom kvällen..GLÖM INTE ATT TITTA IN IGEN
 
Bjuder så länge på två låtar som jag spelar hela tiden just nu:



Balklänningen

Det önskades bild på min balklänning och såklart ska ni få se det! Jag lägger in en snabb bild som jag hittade, jag ska kolla mer på bilderna när jag kommer hem idag för nu ska jag iväg på massa roligt! Jag avslöjar ikväll



En tur i skogen!

Efter skolan idag bäddade jag ner mig direkt i solstolen och stannade där i ca 2 timmar sen drog jag mig ut till stallet och träffade på Minna. Hon lyckades övertala mig att följa med henne ut på en runda i skogen med hästarna, så jag hoppade upp barbacka! Men det gick hur bra som helst och vi red i alla gångarter vilket gick hur bra som helst :)
Imorgon ska jag rida Pee Wee lite dressyr i ridhuset men inte något ansträngande precis utan bara träna lite grunder. Imorgon kommer Julia följa med mig hem ifrån skolan och även stanna över till onsdag eftersom balen är då. Så kan inte lova er mycket uppdatering då eftersom jag nog inte kommer hinna med det, men ska såklart göra mitt bästa!
Bild från igår när jag och mamma var på nova! Det följde med fina saker hem, men de kommer att komma upp efterhand!
 



Veckans schema!

  • Måndag: Först skola och sen ut i stallet och mysa med Pee Wee och bara gå med henne lite i ridhuset. När jag kommer hem på kvällen planera till balen och samla inspiration!
  • Tisdag: Först skola, efter det ut till stallet och jogga Pee Wee lite lätt, sedan hem och planera det absolut sista till balen.
  • Onsdag: Skolan bjuder på "volleyboll turnering" för alla 9or i höörs kommun och på kvällen är det dags för bal. Pee Wee får alltså vila.
  • Torsdag: Vi är lediga från skolan och jag ska vara iväg hela dagen och göra massa roligt, så Pee Wee kommer få vila även här.
  • Fredag: Skola på dagen och efter skolan ska jag se om jag kan få någon träning annars blir det dressyr i ridhuset.
  • Lördag: Vi åker till bakken med alla 9or på skolan så Pee Wee kommer få vila.
  • Söndag: Dressyr i ridhuset.
Denna veckan har jag en hel del som ni märker så därför kommer Pee Wee få ta det väldigt lugnt och återhämta sig efter att ha tävlat 3-4 helger i rad. Hon får vila upp sig för att sedan veckan därpå åka och tävla i Åstorp.



Nästa tävling!

Min och Pee Wee's nästa tävling är i Åstorp RF den 15-16 juni. Allts om ungefär 2 v. Det är ett meeting och vi tävlar i två dagar. Första dagen på lördagen startar vi FEI Lagtävlan och FEI mästerskap, andra och sista dagen startar vi bara FEI Lagtävlan och sen kör vi hem.
Dagen efter tävlingen åker jag och Julia till HONG KONG!!



Bilder från hermanstorp del 2




Bilder från hermanstorp

Alla bilder som jag kommer lägga upp därifrån är från första starten då det inte var lönt att ta med den till andra klassen eftersom det ösregnade!



Hermanstorp del 2

Det var lite mer än 1 timme till nästa start som var FEI Lagtävlan. Det bara totalt ösregnade och banorna blev till sjöar och vi stod och darra i stallet för allt var blött och man kunde inte precis springa ut i bilen för att hämta kläder.
Men inte nog men det för bara en liten stund efter så började det blixtra och mullra, så vi började överväga att stryka oss och köra hem. Men när vädret hade lugnat sig liiiite så kastade vi på alla saker igen och gav oss iväg.
Det var bara 40 min kvar till start när vi bestämde oss för att starta i alla fall så det blev lite stressigt, men vi klarade det bra så det blev inga problem!
 
Det blev inte så mycket till framridning dock. Skrittade bara fram och gjorde lite rörelser och sen hann vi inte med mer, samtidigt kände jag att det var helt okej för det är bara jobbigt att sitta och mala rörelser i den geggan när hästen bara blir tröttare och tröttare.
 
Jag kände att det var ett bra tillfälle att testa lite andra saker och metoder inne på banan, te.x jag samlade supermycket i traven och försökte i galoppen men den banan var inte att leka med! Det var som att rida på en sandstrand blandat med en sjö, så jag tyckte faktiskt lite synd om Pee Wee. Hon klarade knappt att hålla igång galoppen men hon kämpade på och kravlade runt där i sanden! ;) haha
Vi hade i alla fall ingen större miss förutom att galopp programmet hade kunnat varit så mycket bättre, menmen även här fick Pee Wee massor av beröm för hennes prestation! Hon gick i åska och regn utan att spänna sig alls, hon var sååå duktig!
Resultatet blev 64,7% vilket jag är supernöjd med, såå nära ett SM kval igen!! Vi fick dessutom 65,8% av den ena domaren
 
Efter starten skrittade jag av henne och sen packade vi det sista och körde hem, skönt!
Kan passa på och tacka min pappa för en supermysig helg!! ♥



Hermanstorp del 1

Delar upp klasserna i två inlägg!
 
Stallet vi stod i var jättemysigt och Pee Wee trivdes super där med alla trevliga ponnys runt omkring! Alla som hyrde in sig i stallet under denna tävlingsdag var verkligen jättetrevliga och alla prata med alla och vi var som vi känt varandra ett bra tag! ;) Älskar att vara i en omgivning med så underbart trevligt folk!!
 
Stallet låg uppe på en kulle så du kunde stå där och se alla banor och hela anläggningen, det tog ca 3-4 min att gå dit med häst. Pee Wee verkade ha en himla massa energi igår morse, hon kunde knappt bärga sig och ville bara trava hela tiden när vi gick ut en liten sväng.
Framridningen gick jättebra! Började först med att få igång motorn genom massa tempoväxlingar i framförallt galopp. Hon var superfin redan där och var mjuk och fylld av energi!
Alla rörelser satt som en smäck förutom höger sluta, vi har väldigt svårt för den just nu av någon anledning så det är bara till att göra det bästa utav det!
 
Väl inne på banan var Pee Wee faktiskt väldigt lugn och inte särskillt spänd. En sak hon verkligen blivit duktig på är att inte bry sig om vad som händer runt omkring för hon lyssnar på mig istället.
Första starten var FEI Mästerskap, jag är ganska nöjd med den ritten, den var helt okej. Det var inte så mycket samling och jag satte ingen större press på någon av oss så galoppen var för stor, hon tog alltså förstora språng och då blir de enkla bytena inte bra för de blir förhastiga eller hon blir tvungen att lägga in ett travsteg för att kunna bryta av. Så det var ryttarmiss av mig!
Resultatet blev 62,6%
 
Men jag är jättenöjd med Pee Wee, det är lite surt när man gör sådana ryttarmissar men ponnyn fick mycket beröm!
Direkt när jag ridit klart och ska skritta upp öppnade himlen sig och det bara vräkte ner, ALLTING blev helt genomblött och så höll det på läänge..!
Mer om start nr 2 kommer inom kort



Hallå!

Idag ska jag faktiskt göra en del!
Först och främst måste jag skriva ett mail med en utvärdering på ett av mina arbeten i skolan, när det är iväg skickat så ska jag nu på morgonen ut till stallet och fixa lite där och hälsa på mig ponnybus. Efter det ska jag hem och göra vid mig för att sedan åka till nova med mammi för att köpa det sista till balen som är på onsdag! När det är klart åker vi vidare till Bjärred för att fixa lite där och sen ska vi hem och sola, vilken toppendag!
 
Under dagen kommer det att komma massa tidsinställda, så håll utkik!
 



Godmorgon!

Nu är jag och går en liten promenad med ponnyn! Igår träffade vi massa trevligt folk som också är uppstallade i samma stall som vi, så det blev aldrig läge till att blogga.
Pee Wee har iallafall massor av energi så vi får hoppas att det håller hela dagen, nu kör vi!




RSS 2.0