Lite spännande saker på G!

Igår var jag och min syster på Emporia för att göra några äranden ;) guud vad nervös jag var! Dock är det en hemlis, så ni får inget veta än! hihi. Efter vi varit där så gick vi runt i våra favoritbutiker och det slutade med att jag fick en del saker med mig hem. Jag köpte 2 känningar, en kjol, ett halsband, lite träningskläder och en topp. Väldit nöjd är jag! När vi var klara i affärerna satte vi oss på Vapiano och käkade supergod pasta. Det blev en riktigt mysig dag tillsammans med min syster ♥
 
Idag ska vi fira morfars födelsedag hela dagen, så jag kommer nog inte hinna skriva så mycket mer här. Men jag önskar er alla en riktigt bra dag!



Design - Är du intresserad av att hjälpa till?

Nu är det så att jag verkligen behöver hjälp med en ny header! Allt annat kan jag fixa själv men jag behöver hjälp med en väldigt lätt och stilren header som innerhåller:
- 2 bilder på mig
- Mitt namn
- Texten "Kontakt: [email protected]
 
För någon som är duktig på sådant så tar det nog 20 minuter att sätta ihop! Hade varit såå tacksam för hjälpen och du får även en länk till fb, twitter, blogg, instagram, you name it! Om du vill alltså.
Om du är intresserad av att att fixa en snabb header till mig så får du mer än gärna kontakta mig på [email protected] för mer information om vad det ska användas till o.s.v.
 



Hermanstorp i bilder

Vilken bra helg detta var! Mysigt med familj och vänner, men framför allt så lyckades vi få ihop vårt sista SM-kval på 66 % där en domare hade oss på 67,8% och där vi kom 5a av 12 startande, bara två c-ponnys resten D!! Dagen efter sen blev vi även andra placerade i FEI Lagtävlan 0,3 från vinnaren. Finaste finste ponny!♥
 
 



Mys!

Igår kväll gjorde vi det såhär mysigt:

Och så startar vi denna onsdag med:
Kan det bli godare?



Ledig resten av veckan!

Jag har inte glömt er, jag lovar!
 
I helgen var jag, mamma och pappa på meeting med Pee Wee uppe i hermnstorp. Ni har fått lite uppdatering om hur det har gått, men jag har tyvärr inte hunnit skriva något mer om starterna än! Men jag kan säga även nu att det var en riktigt bra helg och att jag kommer berätta mer om tävlingarna imorgon.
Idag hade vi ett stort ekonomiprov i skolan så jag har helt enkelt varit spikad framför mina skolböcker fram tills nu. Men nu är det ändring på det! Vi hade alltså bara en lektion idag vilket innebar att jag hade både sovmorgon och slutade 10.50! Jag och Emelie åkte hem till mig efter skolan och var där ett tag och sedan packade jag mina saker för att sedan åka hem till henne och ha myskväll. Så ikväll är det film och godis som gäller! Resten av denna veckan är jag ledig eftersom vi har d-dag (studiedag) imorgon och sedan är alla lediga tor-fre. Så det blir en riktig långhelg för mig, men ändå har jag lyckats få en del att göra. Men det gillar jag! 
 
I alla fall så tänkte jag bara kika in här och skryta lite om att jag har så mycket ledigt och att jag tillsammans med Emelie firar det med en mysig kväll. Ha det roligt i skolan imorgon ;)
Mitt hjärta ♥



En väldigt duktig häst

Idag igen ;)




SM

Då var vi klara för SM! 




Idag är det dags!

Hallå bloggen! Har helt glömt bort att uppdatera er här nu när meetinget har börjat. Lite innan 11 har jag min första start så jag har nyss varit uppe och gett hästarna mat och pysslat om dom lite,Gud vad det är mysigt tycker jag!! 
Nu ska jag sätta mig och äta frukost för att sen göra vid det sista inför tävlingen, ni kommer få en del live-uppdatering. Så håll utkik! 

Pee Wee och Daven blir glada för morgonmat! 



Time for morning workout

 



Bilder från senaste tävlingen!

 
Det blev en bildbomb med de sista bilderna!



Mycket att stå i denna vecka.. såhär planerar jag:

Denna veckan har jag väldigt många bollar i luften. Det är mycket prov och inlämningar i skolan, dessutom måste Pee Wee tränas ordentligt inför helgen då vi åker upp på meeting från fredag-söndag. Som ni hör så behöver jag verkligen en välutvecklad planering:
  • Måndag - Pee Wee vilar och jag förbereder inför engelska prov
  • Tisdag - Har engelska prov i skolan. Pee Wee vilar och jag tränar ensam hemma. Under kvällen ska jag även försöka bli klar med en inlämning som har deadline på söndag.
  • Onsdag - Jag slutar tidigt i skolan, 11.00. Min sista lektion i skolan är konditionsträning så jag behöver inte träna mer när jag kommer hem, dock ska Pee Wee gå ett dressyrpass. På kvällen sen ska jag göra klart allt med mitt inlämningsarbete och skcika in. Om jag hinner ska jag även börja plugga på matte då det är nationella prov i det hela dagen på fredag. 
  • Torsdag - Vi har studiedag och jag kommer sitta och plugga matte hela dagen! På eftermiddagen/kvällen har jag dressyrträning för helena men jag ska även packa allting till både häst och mig själv så allt är klart tills vi ska åka.
  • Fredag - Jag har nationella prov i matte, ca 4-5 h. När jag kommer hem från skolan så är det raka vägen till stallet och packa det sista för att sedan ta med Pee Wee och åka iväg på meeting längre upp i Sverige. Ska bli riktigt mysigt faktiskt! Kommer antagligen inte att plugga något denna dag då jag kommer vara helt slut i huvudet efter matten och eftersom jag inte kommer ha tid då allting ska lastas av och förberedas när vi kommer fram till tävlingen. 
  • Lördag - Jag tävlar med Pee Wee två klasser. Min första start är 10.45 och min andra 12.27. Kommer antagligen gå runt på tävlingen och fixa med Pee Wee fram till 3-4 och sedan MÅSTE jag sätta mig ner och plugga till prov i ekonomi.
  • Söndag - Jag tävlar med Pee Wee igen och startar redan 09.18! Kommer få stiga upp suuupertidigt.. Menmen. När vi startat den klassen så ska vi vara kvar på tävlingen ett litet tag och sedan packa och åka hem. Resten av min kväll kommer bestå av plugg inför ekonomiprovet.
Rolig vecka va? Haha. Jag gillar att ha mycket att göra, men att behöva plugga under ett meeting är verkligen inte roligt!! Dessutom börjar jag nästa vecka med muntliga nationella i spanska, coopers prov på idrotten och ekonomiprov på bokföring.. pust.



Dagen

Idag slutade jag 12.30 istället för 15.45 då jag redan gjort de proven som de andra i klassen har nu på eftermiddagen. Imorgon har jag endast 2 lektioner och slutar 11.00 p.g.a samma anledning. Brukar be om att få vara i den första gruppen som gör prov för att sedan kunna lämna det bakom mig istället för att ha det hängandes över mig. Idag tog jag och emelie oss tiden till att köpa varsin dricka på espresso house innan vi skulle ge oss av hemåt. I övrigt idag så har jag inte gjort mycket mer än att powerwalkat och gjort lite styrkeövningar här hemma. Idag ska jag inte ut till Pee Wee heller så jag hade tänkt att jag ska passa på och sätta mig ner med mina läxor och prov och se vad jag kan få gjort. Men det kommer ett inlägg senare med mer om veckans planering för saker och ting!



Nya godingar!

Efter skolan idag så tittade jag in på HM, Whoops och en ny affär som heter PopCorn. Hittade en del fina saker! Bikinis från HM, den stickade tröjan (eller vad man kallar det) från Whoops och klänningen från PopCorn. Hittade även min skolavslutningsklänning i sista affären som är såå fin, men jag vill dock inte avslöja hur den ser ut än ;)
Tröjan:
Klänningen:
Mina älskade bikinis:



Linnea Henriksson konsert!

Idag har jag bara två lektioner i skolan och börjar därför halv 1, galet skönt! Har dock väldigt mycket i skolan denna veckan så jag ska passa på att försöka göra lite nu på morgonen. Det gällar att planera i minsta detalj just nu och följa det exakt, men jag kommer berätta mer om det imorgon. Tänkte bara titta in på bloggen och berätta att vi var på lundakarnevalen i lördags för att titta på Linnea Henriksson live. Hon är ju bara för bra! I början stod vi längst bak men där såg vi ingenting så vi tryckte oss fram så vi stod i mitten mitt framför henne. Efter den konserten har jag hittat en del nya låtar av henne som jag lyssnar på om och om igen, haha!
Tog lite bilder som blev ganska suddiga men det får ni stå ut med ;)
 



Bilder från tävlingen




Klippan 18/5

Vilken dag! Pee Wee har varit såå jäkla fin på båda framridningarna OCH inne på banan! Jag är verkligen stolt och nöjd med henne, vilken ponny! 
 
FEI Lagtävlan: Finns inte mycket att säga om framridningen, hon var superfin från start! Inne på banan sen så var hon lika fin, dock så fick vi en hel del missar. Och de kostar en hel del.. vi fick trots allt totalt 62 % Vilket jag är nöjd med.
 
FEI Mästerskap: Finns inte så mycket att säga om framridningen här heller, hon var lika fin som inför första starten! Inne på banan likaså. Vi fick 2 stora missar: Bakdelsvändningen + skritten inför den och fel galopp i ena bytet i hörnan. Resultatet blev 64,2 % och första utanför placering, vilket det absolut var värt! Det var synd att vi hade de missarna med tanke på SM-kval där man ska få 65 %.. Men jag är såå nöjd och Pee Wee fick MASSOR med beröm efter denna dag! Vad hon har kämpat på och presterat, kan inte vara med nöjd med henne faktiskt! ♥
Har massor med fina bilder att visa!!
Tänkte även bjuda på en film från sista starten idag. Här ser ni så fin hon har blivit och hur mycket hon kommit upp i formen jämfört med innan! Störst skillnad ser man i galoppen. Vad tycker ni? Ser ni skillnad på henne?



Dags att tävla!

Nu ska jag snart ge mig iväg till stallet för att göra vid lilla ponnyn. Idag är det dags att starta FEI Lagtävlan och FEI mästerskap. Jag satsar bara på att försöka hitta lite av den känslan jag hade på träningen igår då hon var hög och fin i formen och försöka göra så få missar som möjligt inne på banan. Vi ska göra vårt bästa helt enkelt så får vi se hur långt det räcker!
Två bilder från gårdagens träning för Helena!



Lite allmänt!

Igår var ett par klasser från vår skola i Skrylle och vandrade 1,5 mil. Det var såå jobbigt men jag måste erkänna att jag tycker sånt är ganska mysigt också, haha! När vi vandrat klart så åkte jag hem och fixade mig för att sen gå på Lundakarnevalen med Alicia, Emily, Elias, Fredrik, Filip och Oskar! ;) Efter det käkade vi pizza och snackade litta! Jag var supertrött så när jag kom hem så somnade jag direkt!
 
Idag ska jag ladda upp inför tävlingen imorgon med att träna för Helena, tagga! Har perfekta starttider så får hoppas att vädret håller i också. Även idag ska jag till Lundakarnevalen och kolla på Linnea Henriksson live 21.00! Ha en awesome dag ♥
Efter Lundakarnevalen    (Emily, Elias, jag, Fredrik, Oskar, Filip och Alicia tar bilden)
(Alicia, Carl, Elias, Emily och Emelie)
Vandringen



Skolan i fokus!

Just nu har jag supermycket i skolan! Många skolarbeten, nationella prov och vanliga prov i luften. Just nu känner jag mig väldigt stressad och måste tyvärr prioritera bloggen sist. Jag uppfattade det som att vi inte hade så mycket kvar, utan bara de nationella. Men jag hade fel.. Vi har fortfarande en hel del viktiga arbeten som ska göras! Suck, det tar ju aldrig slut! Nu ska jag i alla fall sätta mig ner och påbörja ett av alla arbeten, vi hörs när jag hinner!
Här har jag skrivit upp en del av sakerna som är kvar att göra, dock finns inte alla med här. Jag skriver alltid upp saker som ska göras, jag tycker att det är jätteskönt att kunna stryka över saker sen efterhand! Underbar känsla
 



Gårdagens tävling!

Vet inte riktigt hur jag ska berätta om gårdagens tävling, haha. Men jag gör ett försök!
 
I Höör har det regnat heeela veckan och tävlingen var ute, så då kan ni själva tänka er hur banorna såg ut.. Framridningsbanan var en ända stor lerhög så det gick liksom inte att rida fram ordentligt. Det går inte att förbereda med öppnor och slutor till exempel när där är så mycket lera, för man kom ingenstans! Pee Wee är ju en ponny som inte är så kräsen med sådana saker och klarar en hel del, men till och med hon visade att hon var lite onöjd. 
Tävlingsbanan sen var inte mycket bättre. Där var inte så lerigt men den bestod bara av vatten! De hade grävt upp gräset en hel del utanför banan för att vattnet skulle rinna av men det gick knappt. Jag var helt säker på att Pee Wee skulle reagera på det uppgrävda gräset och hålen, och alla de stora vattenpölarna. Men hon var faktiskt RIKTIGT duktig! När jag kom in på banan så började jag med att rida igenom en vattenpöl i skritt och klappade på henne massor, efter det så var det ingen fara med dem. Jag gjorde samma sak där vid gräset och det var ju lite mer obehagligt tyckte hon, men efter att ha gått förbi där två gånger så var där inga problem med det heller! Jag tror att hon kände sig trygg med sakerna till sist eftersom jag visade att det inte var någon fara och var helt lugn själv. 
När vi väl började sen så hade vi en heeel del missar! Det var ingenting som kändes bra för där var något i varje rörelse som gick fel. Hon gillar liksom inte att plaska runt i vattenpölarna, hon går igenom dem men stretar emot ;) När jag kom ut från banan så fick hon massa beröm! Rundan kändes skit, men hon gick på både framridningen och inne på banan med dessa dålig förutsättningarna och det var jag otroligt tacksom för! Duktigt gjort av henne att kämpa på! Resultatet slutade på 61,8% i FEI Lagtävlan vilket jag ändå var nöjd med. En domare hade oss dessutom på 64,8 % 
 
Andra klassen gick vi och avanmälde. Jag kände att de hade varit lite taskigt mot Pee Wee att gå en gång till med samma förutsättningar när hon faktiskt verkligen försökte att prestera trots allt. Hon har blivit så arbetsvillig min lilla ponny och då vill jag inte jobba slut på henne en sådan dag!
Så vi fikade med lite vänner och sedan åkte vi hem så jag kunde bada och gosa med min otroligt duktiga ponny! 
Vi laddar om till nästa helg♥



Tävling imorgon med min prinsessa!

Usch vilken vecka det har varit, och nästa kommer blir värre! Skolan tar slut på all energi jag har och den är även det ända jag går och tänker på hela tiden! MEN det är bara 20 skoldagar kvar, så det är bara till att stå ut!
 
Pee Wee har varit superfin hela veckan. Hon har haft rätt mycket vila eftersom skolan har fått prioriteras först. Förra veckan gick hon 2 joggingpass, annars har hon inte gjort något alls. Hon har alltså just kommit igång denna veckan, men hon verkar ha trivits med att få ta det lite lugnt. Hästar behöver det med!
 
Idag har hon fått nya skor och jag har myst, pussat på henne och gjort henne fin inför morgondagens tävling. Jag kommer att få stiga upp med tuppen då jag har min första start 9.46 och sen min andra 11.40. Hade mer än gärna velat få sova ut eftersom jag känner mig helt sliten. Menmen, så är det ju att tävla ;) 
 
Nu ska jag putsa utrustning, planera och mysa med mamma! Ha en bra fredag
Två gosiga bilder på oss som togs efter träningen i onsdags! Så fin har hon aldrig varit som hon var den träningen! ♥



Please vote for me!

Jag deltar nu i en tävling om att få bli en av Whoops Fashions nya modeller, så ni får jättegärna rösta på mig! Gör såhär: Gå in på Whoops Fashions facebooksida. Sedan klickar ni på mappen "Rösta på din favorit". Efter det så får ni gärna rösta på mina bilder! Hade blivit superglad :)



New jeans!

Idag efter skolan åkte jag och mamma till emporia för att köpa lite nya jeans för mina födelsedagspengar. Hade lite planer på andra roliga saker också, men de hade tyvärr inte kommit till butiken ännu.. Blev i alla fall ett par supersnygga långa shorts från HM, vita långa jeans från Hollister och jeansfärgde shorts från Hollister. Längtar tills det blir lite varmare så jag kan använda allt! Här får ni en snabb mobilbild på sakerna:
Får visa er bättre bilder när jag har på mig dem någon gång!
 
Tänkte även visa mina fina presenter jag fick av mina góa kompisar:
Armband från Edblad, body butter och showercreame strawberry. Tack så jättemycket!!! ♥



I like us better when we're wasted

'
 



Sneak Peak!

När jag och mamma har tråkigt så händer saker som detta:
Mer bilder kommer ikväll, så håll utkik!



Taggad på livet!

Åh så himla härligt, snart är det sommarlov! Bara 6 veckor kvar och endast 24 skoldagar för mig eftersom vi har så mycket studiedagar! Dessutom är det en massa nationella prov som ska göras så därför har vi bara 3 "vanliga" prov kvar, hur gött? Nationella proven är ju dock väldigt viktiga, men jag menar det är inga prov man kan plugga till. 
 
Det är väldigt mycket roligt som kommer att hända framöver också. Det kommer bara att bli varmare och varmare, roliga tävlingar med Pee Wee, Miley Cyrus konsert med syrran, gå på sommarlov, åka till Turkiet med familjen, mysiga kvällar med góa vänner och massor mer. Detta kommer bli ett underbart år och jag är taggad på allt till tusen! 
 
Vad är era planer för sommaren?
Här är bilder på vårt hotell i Bodrum som vi ska bo på när vi är i turkiet, åh längtar så!



Favoritlåten just nu:

aaaaaah vad bra denna låten är! 



Mina presenter!

Min födelsedag igår var jättemysig med släktkalas och väldigt fina presenter! Dock var jag väldigt trött då det var valborg dagen innan. Jag och mina vänner hade prov första lektionen på dagen så efter det gick vi till stadsparken och träffade fler vänner och hade roligt. Vid ca 16.00 åkte jag och Emelie hem till mig i lilla höör och käkade pizza samt sov lite innan det var dags igen, haha ;) Vi åkte först till en liten förfest med góa gänget och sedan åkte vi vidare till den stora festen senare på kvällen. Dock var jag super trött då det varit en lång och rolig dag, så jag kände mig ganska tråkig ;) Men men en superbra valborg och en superbra födelsedag!! ♥
 
Här är lite bilder på mina finingar:
Biljett till Miley Cyrus konsert 4 juni! AAAAAAH
Dösnygga skor från BIANCO. De är så bekväma! Jag kommer leva i dem haha
body scrub och shower creme från The Body Shop.
Smycken från Edblad
Och till sist mina älskade Ray Ban! 
Fick även  pengar och annat smått o gott. SÅ NÖJD OCH GLAD! ♥ Tack för alla gratulationer!



Dags att jobba lite!

Hej på er! Jag har haft en underbar födelsedag och Valborg som jag kommer berätta mer om senare idag. Just nu sitter jag på tåget påväg till Lund för att jobba lite. I eftermiddag sen så ska jag vara ute hos min häst och pyssla om henne och rida o.s.v. Ha en bra dag sålänge så höra vi senare! 




Idag är det min dag, 17 år!




RSS 2.0