Heja Kenza och Benjamin!

Hur GRYM var inte Kenza och Benjamin i Let's Dance idag? De var bäst av alla!
 
Idag har jag haft en liten mysdag i stallet där jag pysslat lite med min ponny, ridit ut med Minna och mockat samt fixat mat till två hästar. Älskar när man bara kan gå i stallet och fixa med små saker hit och dit, det är jättemysigt! Ikväll har jag myskväll med mina föräldrar med god thaimat och godis. Kan det bli bättre?
 



Ain't nobody's business

Denna dag går väldigt segt måste jag säga, vill bara hem! Ikväll är det träning med min lilla ponny i alla fall, det ser jag fram emot! 



Mina favoritlåtar just nu!

Dessa två låtar är mina självklara favoriter på min spotify lista nu: 



Emporia mys

Denna dagen har varit ganska tuff.. Men den avslutades på ett bra sätt eftersom jag och Emelie åkte till Emporia och gick runt utan att ha något att göra, haha. Ibland är det skönt det med! Vi började med att äta på Jensens böfhus. Efter det så gick vi i affärer och tittade och sen avslutade vi med mc-glass. Jag är så mätt så jag mår dåligt, känns som att magen ska explodera ;)
Ikväll hade jag tänkt att jag skulle fixa lite med läxor och så, så att jag verkligen har koll på allt. Känner inte för att göra någonting just nu.
 



Träning ger en härlig känsla!

Idag slutade vi 12.30 istället för 15.45. Skönt att vår längsta och mest jobbiga dag blev till en väldigt kort och bra dag i skolan. Jag åkte direkt till bjärred och kom hem sen vid 4 någon gång. Jag käkade lite och efter det så var det träning som stod på schemat. Man får en sån underbar känsla varje gång man tränat tycker jag! Man är trött men ändå typ stolt för att man varit ute och rört på sig, haha!
Idag sprang jag bara sista långa backen och i övrigt gick jag PW. Jag älskar att träna, man får en chans att ränsa hjärnan, få frisk luft och göra av med lite energi. Jag kan inte sova på kvällarna om jag inte tränat på något sätt!
 
haha, gud vad tråkigt inlägg. Men aja, nu fick ni höra lite om min dag idag.
Resten av kvällen ska jag ta det lugnt och försöka lägga mig lite tidigare än vanligt, det är väl inget roligt på tv idag i alla fall. (?)
 



Planering, planering, planering!

Let's do a veckoplanering för träning!
 
  • Måndag - Rida dressyr i ridhuset!
  • Tisdag - Pee Wee går dressyr/vilar
  • Onsdag - En välförtjänt vilodag för Pee Wees del. Jag själv ska ut och springa en runda.
  • Torsdag - Förhoppningsvis träning för helena! Annars blir det dressyr i ridhuset.
  • Fredag - Dressyr
  • Lördag - Hoppa
  • Söndag - Rida ut och efter det ska jag ut och springa
Såhär ser vår träningsvecka ut! Jag ska själv försöka komma igång nu. När jag var ute och sprang på lovet kände jag hur dålig kondition jag fått, så nu är det dags att jobba upp den så att jag klarar att springa bara lite snabbare på cooperstestet i skolan. Jag var sååå nära på att få A på det sist, bara någon sekund ifrån! Så nu ska jag träna upp mig så jag är redo!
 
 



Diva

Tänker på Beyoncés låt Diva när jag ser dessa bilder, hahahah! 



De nya sakerna!

Här kommer de nya sakerna jag köpte i Lördags:
Byxdress från H&M
Klänning från Zara, solglasögon från Lindex
Shorts från Hollister
Tröja från Zara, byxor från Hollister
Byxor från Lindex, Sjalen har jag fått av Fredrik



Gårdagen!

Igår var jag om mamma på emporia och shoppade. Jag hittade riktigt fina saker! Jag ska se om jag hinner fota dom idag, annars lovar jag att det kommer bilder på sakerna en annan dag.
Efter vi varit där i stort sätt hela dagen så mötte vi upp mina kusiner och gick på restaurang i malmö. Efter restaurangen var vi här hemma och tittade på melodifestivalen, supermysigt! Anton Ewald är ju bara föör snygg!!
När melodifestivalen var slut så lärde mamma min yngsta kusin, som är 10 år, att göra lockar med en vanlig plattång. Mamma är frisör, men både jag och min syster är dåliga på att göra sådana saker på oss själva som tex lockar. Men min kusin har fått "the magic hands" för hår och frisyrer så hon stylade oss igår! Superduktig är hon!
Mamma gjorde först lockar på henne för att visa hur det skulle bli och sen satte jag på henne mina nya solglasögon som jag köpte igår och satan vilken liten fashionista vi fick! Supercool blev hon med hollywood lockar och de solglasögonen! haha 



Shoppingdag med mummi







Byta bloggportal?

Jag har funderat länge på om jag ska byta bloggportal. Men jag vill höra era åsikter först!

 

Det står mellan nattstad.se eller blogg.se.

 

Det jag gillar med att blogga här är att bloggen känns så personlig. Man kan göra så himla mycket med design och allt som har med det att göra, så det blir väldigt roligt att blogga för det blir liksom ett starkare ”jag”.  Det som är lite tråkigt är att bara de absolut bästa bloggarna med ”flest läsare” eller ”flest poäng” är de som syns och får ännu mer uppmärksamhet. Den enda chansen man har för att få fler att uppmärksamma ens blogg är genom ”synas” där du visas i 30 min bara.. För poängen du tjänat ihop genom din statistik.

 

Så fördel med att blogga på blogg.se:

 

  • Man får en mycket mer personlig blogg!
 

Nackdel med att blogga på blogg.se:

 

  • Bara de bästa syns. Du har väldigt svårt att få uppmärksamheten till din blogg.
 

Det jag gillar med nattstad.se är motsatsen. Man har stor chans att synas med sin blogg på massa olika sätt + att man tjänar pengar. Att tjäna pengar på sin blogg är inget superviktigt för mig, så det är inte det. Men man har större chans på nattstad.se att få fler läsare till ens blogg. Det dåliga med den bloggportalen är att det blir såå opersonligt! Du kan ha en header och byta färg, men that’s all!

 

Så fördel med att blogga på nattstad.se:

 

  • Chans till högre statistik
 

Nackdel med att blogga på nattstad.se:

 

  • Bloggen blir väldigt opersonlig när det kommer till design
 

Jag har bloggat för båda bloggportalerna innan och om jag ska vara ärlig så gillar jag blogg.se mest. Men det är ju aldrig fel med att testa på att blogga på nattstad ett tag?

 

Nu är det upp till er! Vet ni något om bloggportalerna jag inte vet? Vad tycker ni? Nattstad.se eller Blogg.se?

Kanske inte så passande bilder, men jag hittade dom nyss och jag kom att tänka på hur mysigt vi hade det i stugan i somras!



Vinnaren av finn 5 fel!

Grattis Jonna! Du vad den som hittade alla felen. Tyvärr var där ingen blogg länkad
 
"Schabrakets kant, ett öra borta, texten borta på lappen i bakgrunden, handtaget(tror jag att det är) den svarta pricken till höger på dörren är borta, en träbit i "väggen" är borta. :)"
 
 



En stor utveckling på senaste tiden!

Jag och Pee Wee har utvecklats enormt på senaste tiden och jag tror faktiskt att det är på grund av mig själv. Jag har blivit så mycket bättre på att tänka positivt och vi har lagt ner, och lägger fortfarande ner mycket tid på min sits och inverkan på Pee Wee!

 

Jag har alltid älskat utmaningar och kommer alltid att göra! Men ibland när saker går emot en så har man svårt att öppna sig för att verkligen inse och acceptera för sig själv vad det är man behöver träna på. Jag har alltid haft lätt för det, ALLTID! Men på senaste tiden känns det som att jag har blivit ännu bättre på det och finns där något jag behöver ändra på med mig själv när jag rider, så gör jag det direkt.

 

 Vi har tränat på Pee Wee i alla år för att hon ska bli så bra som möjligt och nu är det min tur. Varje ridpass jag rider nu ligger fokusen på mig själv. Även när jag rider utan tränare. Jag gör allt för att lyckas och jag skulle aldrig ge mig! Ibland kan jag bli så frustrerad på mig själv så att tårarna sprutar. Liksom hur svårt kan det va?! Har jag gett mig in på en sak för att lyckas, då SKA jag lyckas och nå mitt mål! Det finns inget annat för mig. Det finns inte att ge upp eller att låta någon annan lösa mitt problem, för när jag väl löst det själv så har jag vunnit på det! Jag vinner på att lösa saker själv, hur svårt det än är! För jag LÄR mig och får stor nytta av det i framtiden. När jag får än rätt inverkan på Pee Wee så blir ju hon jättefin automatiskt och då behöver man ju inte sitta och lägga så mycket tid på henne.

 

Min sits har förbättrats super mycket under den senaste månaden, vilket jag är jättestolt över. Men det finns alltid något att träna på och jag slutar inte med att utvecklas!

 

Det jag hade tänkt göra är att faktiskt, för en gångs skull, berömma mig själv. Jag är stolt över mig och Pee Wee. Och under den senaste månaden har vi utvecklats jättemycket tillsammans som ett ekipage! Vi har blivit mer samspelta, som ett team liksom, och vi känner oss tryggare med varandra. Nu när jag börjar sitta på ”rätt” sätt och börjar komma på alla de småsakerna som har med sitsens inverkan att göra, så känns det även som att Pee Wee börjar känna sig tryggare och har lättare för att slappna av. Jag är supernöjd med hur långt vi kommit hittills och ser fram emot hur bra det kommer att bli om en månad! Man får ta en sak i taget helt enkelt.

 

Jag är en kämpe. Har alltid varit. Kommer alltid att vara.




Fler bilder!

 



Nytt skal!

Idag kom min syster hem med ett jättefint skal till mig! Tack så jättemycket ♥ Skalet lär lite annorlunda mot de andra, vilket jag gillar ;) haha!
Jag tycker det är snyggt och jättefräckt!
Ett smart skal som skyddar telefonen jättemycket samtidigt som man kan ha sina kort eller vad man nu vill ha till vänster. Det som är annorlunda med just detta skalet är att om man drar i telefonen ganska hårt så blir det till ett vanligt mobilskal istället. Så det kan vara både och!



Vad jag gillar/inte gillar för utrustning till häst och ryttare!

Jag har svårt för att säga saker jag inte gillar med ryttares/hästars utrustning då jag vet att det säkert kommer att vara någon som kommer att ogilla mina åsikter om vad man inte ska ha enligt mig. Utrustning till häst och ryttare har av någon konstig anledning blivit ett känsligt disskutionsämne. Därför väljer jag bara att skriva de saker jag gillar och är svag för!

 

Jag utgår från både tävlings och vardags utrustning när jag skriver om både ryttares och hästars utrustning. Jag har inte så mycket kunskap om inverkan av olika slags utrustningar o.s.v. så därför väljer jag att säga det jag gillar utseendemässigt.

 

Hos hästen:

 

När det kommer till färg på utrustning så gillar jag det klassiska, svart! Svart passar till allt och till alla hästar! Jag är personligen svag för lackade saker. Jag älskar till exempel stövlar med lackade vader och/eller lackade nosgrimmor. Men inte mer än så, för det blir för mycket! Den perfekta näsgrimman är svart och bred med lack på. Jag hade så gärna velat ha det på Pee Wee men det är svårt att hitta till hennes lilla huvud. I pannbands väg så gillar jag när det bara är en rad med skinande Swarovskistenar, det är perfekt! Det ska inte vara för mycket med två eller 3 raders pannband, utan även här gillar jag det klassiska. Sadeln ska inte vara så utstickande, den ska bra smälta in. (Det finns väl inte så många olika sätt en sadel kan se ut på? haha) När det sen kommer till bett så har jag inte mycket att säga. Jag är inte insatt i det alls! Jag har ett 100% vanligt 3-delat bett på Pee Wee eftersom jag inte har kunskap om något annat. När det kommer till färger på schabrak och lindor så är det lite olika. När det kommer till ponnys så kan jag tycka att det är lite gulligt/fräckt med en utåt stickande färg, men jag tycker att det verkar lite mer seriöst med stilrenafärger som man matchar ihop med andra stilrena färger. Just nu är det ju inne med att matcha ihop allt som egentligen inte matchar med varandra alls, jag kan tycka att det är lite charmigt samtidigt som jag kan tycka att det rent ut sagt är gräsligt! Jag tycker att man ska hitta en bra balans där som ponnyryttare. Men har man storhäst, så tycker jag inte att man ska ha schabrak eller lindor mes massa olika färger på! När man kommer upp på storhäst tycker jag att det är stilrent som gäller, annars ser de bra töntigt ut.

 

Hos ryttaren:

 

Hos ryttaren gillar jag fortfarande det klassiska svarta när det kommer till hjälm och stövlar. I vardagen har jag min brungröna uvex hjälm som jag verkligen älskar! Den är snygg och den är jättebekväm och luftar mer än en vanlig. Men jag tycker däremot inte att uvex hjälmen passar på tävling. Där ska det vara en svart hjälm och tycker man att det är tråkigt så kan man sätta på en assecoar, men i grund och botten ska den vara svart. När det kommer till klädsel av ryttaren så har jag inte mycket att säga. Man har sin egna stil och klär sig efter den! När det kommer till stövlar så är jag svag för lackade vader, som sagt. På det ska det vara en dragkedja framtill och sen har du den perfekta stöveln enligt mig! Det ska inte vara så mycket bling hit och dit, det blir för mycket! När det sen kommer till handskar så ska de inte sticka ut alls! De ska ha en färg utan bling eller glitter och glamour o.s.v. För handskar gäller bara stilrent!

 

Jag har nu utgått från mina egna synpunkter precis som det var önskemål om!! Så don’t blame me om inte mina åsikter passade gott folk. 




Finn 5 fel!

Ni vet reglerna! Den första som hittar de 5 felen vinner en länk!
Oredigerad:
Redigerad:
                                         Lycka till!
 



Aktiv!






Varför bloggar jag?

Ibland ställer jag mig själv frågan om VARFÖR jag bloggar. Jag har supermycket att göra på vardagarna så varför i hela friden lägger jag ner 30-60 min på att blogga varje dag?

 

När jag sen tänker ut svaret på den frågan så blir det alltid samma svar.  Jag älskar att skriva! Jag älskar att få inspirera folk! Och jag älskar att få utvärdera allt jag själv gör. Jag gillar att dela med mig av mina tankar och min vardag, och jag är aldrig rädd för att erkänna när jag har gjort fel eller misslyckats med något! Till exempel, ett träningspass hemma i ridhuset.  Jag skriver gärna om vad jag behöver träna på, för sånt är jag inte rädd för att berätta. Jag gillar faktiskt att erkänna de saker jag behöver tänka och träna på, för JAG utvecklas själv av det. Och när jag skriver om det och berättar om det för er så får ni en blick av att allt inte är perfekt hela tiden.  Och det är det jag vill! Jag vill visa och skriva om verkligheten, inte låtsas som att allt jag gör är perfekt. För det är det inte, aldrig. För någon.

 

Att blogga anser jag vara nyttigt. För mig själv. Det är bra att få utvärdera sina dagar, vad som har varit bra/dåligt och verkligen få tänka igenom vad som har hänt. Jag mår bra, personligen, av att få skriva ner mina tankar och planeringar för att sedan analysera om det. Det finns ju olika sätt att göra det på. Man kan blogga, som jag valt att göra, eller så kan man typ skriva dagbok eller något annat. Men jag har bloggat på olika ställen sedan jag var ca 10 år och har märkt att jag kan nå ut till människor där ute och det gör mig jätteglad, det är även anledningen till att jag väljer att skriva om saker ”offentligt”.

 

Jag väljer ju så klart själv vad jag vill skriva om. Jag vill inte vara den bloggaren som trycker ner folk eller vill påstå att man är bättre än andra eller att man ska vara på ett visst sätt. Jag har respekt för människor och att alla är på sitt egna vis. Jag är absolut inte den som gillar att provocera folk i verkligheten, så jag skulle aldrig få för mig att göra det i min blogg heller. Jag är mig själv när jag skriver och vägrar att påverkas på något vis. Jag vill vara den bloggaren som får folk att må bra när de läser min blogg.

 

Det jag menar är att jag vill skriva om de saker som kan ge ER inspiration. Jag vill inget hellre! Det är det som gäller för mig! Mina anledningar till att jag bloggar är främst för min egna skull. Jag utvecklas i framförallt mitt tänkande av att skriva och resonera om saker.  Den andra anledningen är för att jag vill nå ut till människor och få dom inspirerade av saker som jag gjort eller skrivit. Så enkelt är det!




5 sanningar om mig själv

  • Jag älskar utmaningar! Jag vill inte att saker ska vara lätt så att famgångar bara kan glida in på ett bananskal. Jag vill att saker ska vara svårt för då känns det extra bra när man väl klarat det sen!
  • Jag blir super irriterad och sur på allt och alla om jag inte får sova i 7-8 timmar varje natt eller om jag slarvar med maten.
  • Jag gillar inte när mitt rum är helt städat.. Det känns läskigt på något sätt med all plats man får, haha!
  • Jag älskar att hjälpa folk med saker när de sen visar tacksamhet genom att bara säga "tack". Det finns nästan inget bättre än folk som visar att de uppskattar det du gör för dom.
  • Jag älskar Rihanna och Miley cyrus. Dom kör sitt race och är GRYMMA på det dom gör!



Köp ett armband!

På cancerbanden.se kan du köpa armband för att stötta barncancerfonden. Banden är egenflätade och personliga och kostar endast 100 eller 150 kronor. Detta gjorde jag för att stötta, hur gör ni?
Armbanden jag beställde hem! (dålig mobilbild)



Nu är det skärpning!

Hoppas att ni alla hade en bra alla hjärtans dag igår? 
 
Lov, det är äntligen lov! Detta lovet ska jag inte göra ett skit i skolväg har jag bestämt mig för. Mitt vinterlov bestod väldigt mycket av plugg, och det kändes fruktansvärt! Så jag ska passa på att sova ut och lämna allt tänkande på skolan i en vecka, super skönt! Jag ska göra roliga saker som jag vill göra på detta lovet, haha!
 
Idag ska jag ut till stallet så fort som möjligt och efter det ska jag hem och förbereda mig för en super rolig kväll med tjejerna! Det var längesedan nu, så jag ser verkligen fram emot det! 
 
Tänke även passa på att lova er bättre uppdatering. Nu är det skärpning!
Det är lov och jag ska hitta på lite roliga saker som jag kan skriva om här. Är såå sugen på att skriva av mig! SÅ NI FÅR JÄTTEGÄRNA KOMMA MED FÖRSLAG PÅ VAD JAG SKA SKRIVA OM. Annars har jag en del långa inlägg som jag planerat att skriva! Jag älskar att skriva så jag blir bara glad om ni kommer på något jag kan skriva mina åsikter eller så om! Nu är det slut på allt skolprat,haha. Nu är det lov och då händer det roligare saker att skriva om!
Fick bli en gammal bild på mig från 9an, bildbrist!



saknar bruna kroppar!

Vilken AWESOME dag!
 
Jag som trodde att denna dag skulle vara seg och jobbig att ta sig igenom.. men icke! Haha, allting är så bra nu. Allting är riktigt j*kla läskigt bra! Jag ska bara luta mig tillbaka njuta nu av mina prestationer och inse att JAG kan! Jag kan en hel del om jag vill. LYCKLIG

Idag har man fått se lite av solen igen och herregud vad man får energi! Man bara sprudlar av idéer och saker man vill göra och hitta på! Det är på väg mot ljusare tider och värme med sol. Hur härligt?! 
Flummigt inlägg.. men gud vad jag saknar sol, värme och bruna kroppar! SNART SÅ
 
 
 



Resten av min vecka!

Från måndag-söndag har jag suttit och pluggat stenhårt. Hade juridik prov igår som kändes väldigt bra faktiskt. Så det var värt den tiden jag la ner på det. Pee Wee fick vila båda de pluggisdagarna men igår fick hon gå ett joggingpass som gick jättebra, mjuk och avslappnad! Förövrigt så hade jag en förjävla bra dag igår!! Alla händelser som hände under dagen var liksom perfekta, som handen i handsken. Dagen vara bara så perfekt på alla sätt och vis. Haha, det var längesedan jag hade en sån dag.

I alla fall så hade jag tänkt lägga upp ett litet schema för resten av min vecka:

Onsdag (idag) – I skolan ska vi ha riksdagsrollspel och spanska prov. Båda sakerna är jag nervös för, så min skoldag kommer nog vara skit. Men när jag kommer hem ska jag ut och rida dressyr på Pee Wee och när det är klart ska jag hem och skriva om positivt tänkande som jag sen ska redovisa om på fredag.

Torsdag – Denna dag har vi bara lyckats få två lektioner i skolan, vilket är skönt! Får sovmorgon samtidigt som jag slutar jättetidigt. När jag kommer hem ska jag ut och rida dressyr på Pee Wee och efter det ska jag skriva klart min redovisning och förbereda mig muntligt.

Fredag – en ganska långtråkig dag då vi egentligen inte har något att göra på lektionerna nu eftersom vi nyss haft prov i varje ämne. Dock ska jag ju redovisa i svenska. Efter jag gjort det så är det lov! Det är även alla hjärtans dag, så Pee Wee får vila och jag ska träffa Fredrik.

Lördag – På lördag sen ska jag upp tidigt och ut till stallet för att rida ännu lite mer dressyr eller rida ut. Sen ska jag snabba mig hem till Emelie och mysa. Senare på kvällen kommer Alicia och sen ska vi ut och ha roligt.

Söndag- Ska ha mysmorgon med tjejerna och sedan är det dags för träning för Helena. Och sen kanske något roligt händer på kvällen!

 



Första tävlingen 2014. Dagstorp 8/2

Vi fick väl ingen superstart på året, jag och min lilla ponny.
Första klassen gick rent åt skogen. Ingenting funkade för varken mig eller Pee Wee. Det blev många missförstånd oss emellan och det var en hel del slarv. Det finns egenligen inte så mycket mer att säga om den starten. Lite tråkigt att absolut första starten skulle inledas så, haha. Menmen, så kan det gå!
Vi slutade på 60.5 %.
 
Andra klassen fick vi dock revansch! Jag verkligen satte fart i bakbenen på framridningen och såg till att hon lyssnade på mig. Det var inte alls tillåtet att sluta lyssna på mig inne på banan sen, inte en chans! Det fanns inte att det skulle hända.
Inne på banan gick det jättebra! Traven var jättebra och galoppen var helt okej och det var en så stor skillnad från klassen innan! Vi hade 3 missar vilket var bakdelsvändningen, ryggningen och de sista enkla bytena. De kostade ju oss en hel del då man får dubbel i enkla bytena.. Men men. 
Vi tyckte att det var lite snålt dömt.. Vi fick betalt av en domare men de andra höll verkligen inte med oss. 
Slutade i alla fall på nästan 62% vilket ändå känns helt okej. 
 
Det som var bra med denna tävlingsdagen var att den avslutades på ett bra sätt och att vi fick vår revansch! Nu är det bara att kämpa på här hemma ännu mer.. Hon går så otroligt otroligt fint här hemma och på träningar ligger vi på höga poäng när vi gör alla rörelser. Nu är målet att klara av en sak i taget inne på banan också.
Det är bara att kämpa på!
 



Myskväll!

Tävlingen igår gick sådär, både bra och dåligt. Jag kommer att berätta mer om det ikväll för detta inlägget blir bara ett litet "snabbis inlägg" då jag måste sätta mig ner och plugga.
Jag har nyss kommit hem från en jättemysig kväll igår! Efter tävlingen skyndade jag mig hem för att sen åka vidare till en kompis och ha lite fin 3 rättersmiddag med vännerna. Det var supermysigt, men redan vid 10-tiden var jag helt slut. Det är inte lätt att stiga upp halv 6 på morgonen, tävla hela dagen och sen åka till vänner. Haha, vad gnällig jag känner mig nu, men jag blev jättetrött!                 Tack för en awesome kväll igår ♥
Idag ska jag inte göra någonting. Jag ska inte ens ut till stallet.. Pappa är snäll och fixar allt till Pee Wee idag då jag kommer sitta bänkad framför juridikböckerna nu i två dagar. Är lite sent ute med pluggningen, men livet kom i vägen liksom.



Svårt att hinna med!

Som ni märker så har uppdateringen varit låg de senaste dagarna, men just nu hinner jag inte riktigt med. Idag hade jag ett stort matteprov som jag har pluggat till och i veckan har det även varit väldigt noga med träningar och så inför tävlingen imorgon. 
Ikväll kommer jag att vara länge i stallet. Pee Wee ska ridas och göras fin, men det är även utrustningen som ska putsas och göras vid. All utrustning känns jättemögig för det har jag inte hunnit putsa på hela vintern, haha.
Pee Wee är nog i stort sätt klar. Jag har fixat lite småsaker med henne hela tiden i veckan, så det som är kvar är då hennes ben som ska bli vita igen, haha!  
Imorgon ska jag tävla och träffa vänner på kvällen, så imorgon blir det nog inte mycket skrivit.
Söndag och måndag kommer jag få lägga all min energi på att plugga till provet på tisdag i juridik, men efter det blir det föhoppningsvis lite lugnare igen. Vilket innebär att det då förhoppningsvis blir normal uppdatering igen.
Håll ut!
 
 



Starttider inför helgen

På lördag kommer jag att starta två FEI Lagtävlan. Jag ser verkligen framemot det för det ska bli super roligt!
Jag har inga krav alls. Jag har ett mål och det är att komma över 60 % men annars är det inget. Alla jag tävlar mot på lördag är dessutom superduktiga, så det får gå som det går. 
Jag förväntar mig att det kommer gå skit, det är enklast så haha. Så om det sen skulle visa sig att det går ganska bra så blir man lite extra glad! Det är min taktik nu första tävlingen 2014, haha nej men allvarligt. Jag och Pee Wee tävlar för oss själva, vi tävlar mot oss själva för att bli bättre och kunna jämföra med gamla resultat o.s.v.
Vi har inget att bevisa för någon annan, bara för oss själva! 
 
Vår första start är 10.30 och nästa 12.48. Längesedan jag startade så tidigt faktiskt men man får tänka på det positivt, man har ju tid sen att göra annat på eftermiddagen.
 
Tagga första starten 2014!
Första starten i dagstorp förra året också! 



Våren är på väg!

Är nu på väg till skolan och känner mig överlycklig! Solen är framme på riktigt för första gången på jag vet inte hur länge! Fy vad jag längtar efter sol och värme





Träningsschemat inför tävling!

På lördag är det dags för första starten 2014, tagga!
Så här har jag lagt upp träningschemat för Pee Wee denna veckan:
 
  • Måndag - Ridas barbacka i ridhuset, bara få henne till att slappna av lite.
  • Tisdag - Vila
  • Onsdag - Dressyr i ridhuset. Träna på programmet som jag helt har glömt bort, haha.
  • Torsdag - Förhoppningsvis träna för helena. Annars blir det dressyr i ridhuset
  • Fredag - Lösgörande övningar och förbereda inför tävlingen. 
  • Lördag - TÄVLA!
  • Söndag - Vila
Från och med onsdag kommer Pee Wee att ridas varje dag fram till tävlingen. Pee Wee mår bäst och blir finast när hon får röra på sig och träna på något varje dag. Det behöver inte vara jättekrävande utan det kan vara något litet, bara hon får hålla igång liksom! 
Jag ska även försöka se ifall jag kan få in två träningar denna veckan för helena och riktigt tagga upp inför tävlingen. Jag har prov och så denna veckan, så det blir nog lite tight. Men det löser sig!
Såhär ser i alla fall veckans träning ut hittills.
 



Pee Wee hälsar!

Pee Wee hälsar till alla där ute att hon inte gillar sin nya hals på täcket. Det är alldeles förstort och täcker nästan huvudet när hon ska äta.. Haha





Nya ridbyxor!

Dessa ridbyxor är ett av de bästa köpen! Dom är supersnygga, superbekväma och man slipper karborrbandet, eller vad man ska kalla det, längst ner. 
 
Vad tycker ni?
 



Några bilder från igår!

Igår red jag ett dressyrpass på Pee Wee i ridhuset. Vi tränar bara på min sits just nu då jag gärna vill vinkla min vänstra arm och axel på något konstigt sätt, så jag fortsatte att träna på det nu när jag red utan tränare också. Det är förståss mycket svårare då där inte finns någon som kan tjata på mig, men det får funka. Hard work!
Idag är det dags att träna för Helena igen och jag är faktsikt riktigt taggad. Jag ska göra allt för att försöka låta bli att vinkla min vänstrasida! I övrigt idag så kommer jag att mocka ut i stallet och när jag kommer hem är det bara plugg som gäller!
 
Här kommer någon bild som pappa tog igår
 
 



Mysdag!

Godmorgon alla finisar!
Idag ska jag ta det lugnt. Jag har faktiskt inte pluggat på 2 dagar och det känns extremt läskigt.. haha! Jag bör plugga, men kände att jag behövde en liten break. Nu på förmiddagen hade jag faktiskt tänkt plugga lite men jag hinner nog inte komma så långt innan det är dags för att åka till stallet och fixa, rida och ta in hästarna. 
Är lite sugen på att pappa ska få fota lite under dagens ridpass. Men jag är inte riktigt säker än..
Senare i eftermiddag kommer Emelie hit och då ska vi titta på tv och äta gott, mys! 
 
Ha en bra dag!
jag och emelie



RSS 2.0