Dålig lever..

Vår hund har inte velat äta på länge och han blir bara smalare och smalare och vi har gjort ALLT för att han ska äta, verkligen allt! Han är 10 år gammal och förr när man kom in i huset flög han upp för att häsla och han var nästan jobbig så mycket energi han hade, nu ligger han bara kvar i korgen och har man tur så kollar han på dig.
Vi har bästämt i familjen att vi verkligen inte vill att han ska lida, så gör han det får vi ta bort honom...
Men vi ville att han skulle få en andra chans att bli bättre, vi har gjort allt vi kan men nu är det lite upp till honom.
Vi ringde hem en veterinär igår som kom och tog blodprover och lite sånt, han var faktiskt ganska pigg då och kom och hälsa! Samma kväll fick vi reda på resultatet och det visar sig att han har en dålig lever men att allt annat är som det ska!
Veterinären berätta för oss vad vi skulle göra framöver och vi skulle köpa hundmat som är speciellt för levern och då är det ju upp till vår hund själv ifall han äter maten eller inte, annars finns det inte så mycket mer att göra..
 
Detta är fruktansvärt och otroligt känsligt för oss nu och vi bara hoppas på att han vill äta maten så att han kan må bra igen!
Vi älskar honom otroligt mycket, han är som en familjemedlem för oss och vi kommer göra det som blir bäst för honom, vi älskar dig vackra hund ♥♥
Bilder ifrån denna vintern ♥

Kommentarer
Elin skriver

Nej Gud vad tråkigt!!!:(

Svar: jättehemskt :(
Frida Fransson

Skrivet: 2013-03-06 // 08:18:15
Blogg/Hemsida: http://slowmotionphoto.blogg.se
Elin skriver

Kan du inte ha frågestund? :D :D :D

Svar: jo visst det hade jag kunnat fixa :)
Frida Fransson

Skrivet: 2013-03-11 // 19:19:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0