Åby anläggningen

Jag lovade er att jag skulle fota lite överallt, tävlingsbanorna och stallarna. Såklart glömde jag att fota inne i det mest otroliga, stallarna, men Julia var supersnäll och lånade ut lite bilder till mig!
Kan inte påstå att bilderna är så bra, på kameran var dom såklart bra med det blev jättelitet på datorn, där är ju helt enormt och jag ville visa det för er!
Det har verkligen varit en upplevelse! När vi först kom dit med lastbilen fick man köra till den terminal man skulle ha hästen i, vilket i vårt fall var terminal B stall 6, man kunde stanna med bilen precis utanför stallet man stod i så det var hur lätt som helst att lasta av hästarna och lasta in alla grejer i stallet.
Inne vid boxarna har man ett eget litet stall kan man säga, varje box har en egen uppstallning där man kan ställa upp hästen och där var en egen liten ingång till boxen så det blev lite mer privat, där var även en stol dessutom. Så man kan verkligen säga att vi blev helt chockade när man fick så mycket lyx! 
Det finns väldigt många olika stall, så sen kan man gå ut i en lång gång och gå in till dom olika termialerna där det var ännu fler stall, ännu mer boxar och ännu mer hästar!
Över ingångarna uppe på väggen satt en tv vid varje terminal där man blev filmad när man red så kan de andra stå och titta där nere, det fanns tv-apparater lite överallt! Inne i stallet fanns där en till tv där dom visade alla resultat så när du hade ridit klart och skulle göra vid din häst så kunde man kolla sitt resultat samtidigt. Så lyxigt!
Där finns även spolspilta inbyggt i väggen till varje stall som var hur enkel som helst där du gick in vid ena sidan och när du var klar gick du bara ut rakt fram, du behövde inte alls stå och snurra eller hålla på.
Arenan ligger i mitten av en stor travbana, först var där ett enormt spår längst ut och sen ett till längre in och sen 3 dressyrbanor och en gräsmatta och en damm.
Där var veerkligen otroligt fint, alla sa att det var nästan fööör fint, nästan inte hästligt!
Det kändes som om att vara inne i globen och vissa tyckte till och med att det kändes som VM, det var så otroligt proffsigt alltihop! Måste verkligen ge föreningen en stor berömmelse som skötte allt så otroligt bra!
några av bilderna är då Julias

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0